support@cliqid.nl
vandaag weer open vanaf 8.30 uur.

Uitdaging

Drie jonge studenten van Windesheim kwamen bij ons met een mooi idee; ze wilden de fietswereld op z'n kop zetten met het aanbieden van fietsabonnementen. Deze start-up wil zich nadrukkelijk onderscheiden van andere aanbieders, waarmee een e-bike voor iedereen bereikbaar wordt. Sfeer en beleving moeten zorgen voor een duidelijke merkvoorkeur.

Oplossing

We hebben in eerste instantie gekeken naar de juiste propositie; alles in een voor een vast bedrag per maand. In drie simpele stappen rijd jij weg op je eigen e-bike. Huisstijl en webdesign moesten hier naadloos op aansluiten en de eenvoud benadrukken. We hebben gekozen voor een overzichtelijke website, met heldere structuur en logische call-to-actions. Beeld en vorm versterken de belofte van de organisatie.

Resultaat

Hoj is een nieuwe aanbieder met grote ambities in een traditionele sector. Met een online benadering en een nieuw verdienmodel spelen zij in op de veranderde marktomstandigheden. Inmiddels staan niet alleen de klanten in de rij, maar ook de nodige investeerders.

 

  • 1
  • 2
  • 3

 

Ook interesse in een project als deze?

Contact

Ben je benieuwd naar de live versie?

Bezoek website

Bekijk ook