info@cliqid.nl
Maandag weer open vanaf 8.30 uur.

Wij zijn online
communicatiemensen

Online ontwikkelt zich in sneltreinvaart. En communicatie verloopt steeds meer via digitalekanalen en verschilllende schermen. Voor bedrijven die succesvol zijn en blijven, is online niet meer weg te denken uit de marketingstrategie

Full service internetbureau

Cliq id is een full service internetbureau dat bedrijven helpt hun online doelstellingen te behalen. Samen met onze opdrachtgevers verrichten we commerciële wonderen. Met websites, webshops, SEO, SEA, remarketing en social media-campagnes realiseren we oplossingen die bijdragen aan een verbeterde online zichtbaarheid en vindbaarheid. En zorgen voor online effect.

Communicatie mensen

Dat betekent niet dat we alleen maar techneutentaal spreken. Want behalve goede developers, zijn we ook online marketeers. Communicatiemensen. We spreken de taal van jouw doelgroep. We weten hoe je klant denkt, zoekt en beslist. En spelen daarop in met onze online oplossingen.

Online scoren

Met webdesign, webdevelopment en online marketing onder één dak hebben we alles in huis om te komen tot het beste resultaat. En continu in te kunnen spelen op veranderingen. Cliq id bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt én optimaliseert. Zo zorgen we ervoor dat je online scoort. En net zo belangrijk: blijft scoren.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Adem jij digitale ervaring op gebied van programeren, interactie design of online marketing? Dan hebben wij jouw nodig! 
Wij willen graag zien wat jij allemaal kan, dus wacht niet langer en neem direct contact met Ciel van der Wildt op.

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een ervaren Full Stack developer. Je zult gaan werken binnen een team van front-end developers en vormgevers. Jij zult de back-end van de websites en applicaties voor je rekening nemen.

Bekijk deze vacature

 

Online marketeer

Cliq id zoekt een ervaren Online Marketeer. Iets voor jou? Word de verbinder in een team van ontwikkelaars en vormgevers. Als online marketeer ontwikkel je online marketingstrategieën en campagnes voor onze klanten.

Bekijk deze vacature

 

 
+2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8