0570 52 56 00
Open tot 17.00 uur

Websites

Wil je een nieuwe website laten maken, maar je hebt geen idee hoe het te werk gaat? Voor ons is het bouwen van een website dagelijkse kost. Wij hebben de kennis en ervaring in het bouwen van eenvoudige tot complexe websites. Zo weten wij waar kansen liggen, maar ook de valkuilen. Hoe bezoekers navigeren door een website en weten wat werkt en wat niet. Een website laten maken door Cliq id moet jou een goed gevoel geven. Ons motto is dan ook; "een website moet werken, voor jou werken en werk opleveren".

Joomla

Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk in het content management systeem, ook wel cms genoemd, Joomla!™. Dit is een Open Source CMS en biedt jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag en locatie de website aan te passen. Het cms systeem hebben wij uitgebreidt met eigen unieke ontwikkelde componenten om aan jou wensen te voldoen, daarnaast is het helemaal zoekmachine vriendelijk ingesteld. Een Joomla website is perfect voor het MKB, maar ook voor de complexere grotere websites.

Website laten maken

Pas als het design klaar is, starten wij met het bouwen van de website. We zorgen dat de website technisch perfect op orde is en dat het werkt, zoals het moet zijn. Als wij zelf denken dat de website klaar is gaan wij deze testen, testen en nog een testen. Tijdens deze testfase controleren wij alles en passen dingen technisch aan waar nodig.

Bepalen van doelen en doelgroepen

Elke website heeft een doel. Dit kunnen diverse soorten doelen zijn. Denk aan een informatieve website die heeft als doel informatie te delen met de bezoekers of aan een webshop die zijn producten online wilt verkopen. Naast het bepalen van het doel van jouw website denken wij mee met jouw doelgroep. Dit nemen wij mee bij het maken van de website. Je kan je namelijk voorstellen dat een website voor de kinderopvang een hele andere look & feel moet hebben dan een website voor een makelaar.

Live zetten

Het laatste, maar niet onbelangrijke is het live zetten van de website. Dit doen wij, zodra we alle bovenstaande stappen hebben doorlopen, op een samen gekozen moment. Na het live zetten hebben wij verschillende plannen om de website up-to-date te houden, maar ook om zoveel mogelijk bezoekers naar de website te trekken. Je kan hier voor kijken bij online marketing.

Voldoet mijn website nog?
Doe de gratis quick scan.

Een langzame website is een van de belangrijkste oorzaken waardoor bezoekers snel afhaken. Google meet iedere website op sneldheid en waardeert dit met een ranking binnen hun zoekmachine. Wil je weten hoe jouw website presteert? Doe dan hier de gratis  quick scan. Voor een uitgebreide website check, neem vrijblijvend contact met ons op.