support@cliqid.nl
morgen weer open vanaf 8.30 uur.

Webdesign

Het eerste contact met de klant verloopt meestal online. Het is dus van belang om je bedrijf goed te positioneren en bezoekers direct al blijvend aan je te verbinden. Cliq id helpt je hierbij. Want voor ons is het bouwen van gebruiksvriendelijke, interactieve websites en conversiegerichte webshops met gevoel voor functioneel design en e-commerce dagelijkse kost.

Met jouw kennis van je bedrijf, doelgroep en markt en onze ondersteuning
op het gebied van online marketing vormen we een team voor de toekomst.

Strategie

Een goede website en webshop begint bij een strategie. Wat wil je bereiken? Wat is het doel van de website? Wie zijn de eindgebruikers? Welke uitstraling moet de website hebben? Door dit soort vragen samen door te nemen bepalen we de online strategie om vooraf gestelde doelstellingen te behalen.

Design

De uitgangspunten van de oplossing(en) worden vervolgens vertaald naar een fris, helder en goed navigeerbaar design passend bij de bestaande huisstijl. Naast ‘mooi’ geloven wij in het positieve effect van overzichtelijke websites. Daarnaast leveren gebruiksvriendelijke webshops, waarbij je een overzicht hebt van alle producten, bestellingen, gebruikers, kortingen en reviews.

Development

Online oplossingen moeten werken, snel en op ieder scherm. Om dat te realiseren is een optimale techniek van levensbelang. Wij werken hiervoor met open source systemen, zoals het CMS Joomla!.

Bestaande (kassa)systemen koppelen we gemakkelijk aan een nieuwe website of webshop. Gebruik je een nieuwsbriefsysteem of wil je dit juist? We koppelen e-commerce functionaliteiten met elkaar, zodat alles geïntegreerd met elkaar samenwerkt.

Optimalisatie

Het grote voordeel van online: alles is meetbaar. Bij de optimalisatie begint het echte werk dus eigenlijk pas. Want als alles draait, zien we wat goed werkt en wat nog beter kan. Daarom blijven we jouw online partner om alles continu te kunnen verbeteren en snel in te spelen bij veranderingen.

Snel weten hoe jouw website
op dit moment presteert?
Doe de quick scan!

Meer weten over de invloed van deze resultaten of wil je een meer uitgebreide scan? Neem contact met ons op!