support@cliqid.nl
morgen weer open vanaf 8.30 uur.

Online marketing

Van een meedenkend internetbureau kun je niet verwachten dat we stoppen na het bouwen van een website of webshop. Dus wil je er meer uit halen? Hoger in Google komen? AdWords Campagne starten Of totaal iets anders? Met internet marketing van Cliq id helpen wij je website te laten groeien en die hogere positie te krijgen.

 
 
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoge posities in Google komen niet vanzelf. Om toch deze posities te krijgen heb je autoriteit nodig. Door het juist inzetten van linkbuilding, duidelijke en heldere content te ontwikkelen, door de koppeling met social media en een technisch perfecte website krijg je zorgvuldig opgebouwde autoriteit.

Google AdWords (SEA)

Je hebt naast zoekmachine optimalisatie, wat zorgt voor organische bezoekers, ook zoekmachine adverteren. Door advertenties te plaatsen in de Google zoekresultaten komt jouw website hoog in de resultaten, wanneer er een relevante zoekopdracht wordt ingetypt door een internetgebruiker. De advertenties kunnen bovenin de lijst terecht komen, maar ook aan de rechterkant of andere websites.

Remarketing

Remarketing is op een zeer gerichte manier adverteren. Je kan advertenties tonen aan mensen die jouw website eerder heeft bezocht. Zo zou je bezoekers kunnen benaderen die een bepaald doel hebben bereikt, maar geen actie hebben ondernomen. Ook kan je er voor kiezen om bezoekers die een aankoop hebben gedaan, bijvoorbeeld een t-shirt, een gerelateerde broek tonen in de advertentie.

Social Media Campagne

Voor veel organisaties is Social Media heel interessant. Voor zeer kleine organisaties kan alleen het gebruik maken van Facebook nuttiger zijn dan een website. Wij onderzoeken welk social media interessant is voor jou onderneming en ontwikkelen een strategie en campagne voor het gebruik hiervan. Veilig leren om gaan met social media Social media gebruiken als webcare Training in teksten Tips en tricks