info@cliqid.nl
morgen weer open vanaf 8.30 uur.

Gewoon duidelijk
over wat we doen.

U zoekt een website of webshop, en hoort allemaal jargon termen zoals "Daar moeten wij een API koppeling voor aanroepen" of "de content wordt er modulair ingezet". Met al die hokus pocus termen wordt u er niet wijzer van of u nou begrepen wordt.

Bij Cliq id praten wij gewoon in duidelijke taal. Wij willen graag dat u begrepen wordt in uw vraag en laten de techniek over aan de mensen die uw product maken. En mocht u toch een uitleg willen? Dan leggen wij het u graag uit. 

#eigenontwikkeling

Rekentool voor Kinderdagverblijven

U heeft een kinderopvang en de belastingdienst maakt het er niet makkelijker op voor uw klanten om te berekenen wat zij aan eigen bijdragen moeten betalen. Gelukig maken wij het bij Cliq id er wel leuker op door onze rekentool. Deze toevoeging kan op elke website en zorgt ervoor dat uw klanten makkelijk en handig zelf kunnen berekenen hoeveel zij kwijt zijn bij uw kinderopvang aan eigen bijdragen. 

 

Lees verder

Vacature systeem

Grote bedrijven hebben vaak veel vacatures open staan. Achter deze vacatures zit een heel team van "Human & Resources" die de vacatures uit zet, door taloze cv's heen leest, sollicitatie gesprekken afneemt en dan ook nog de sollicitatie afrond. U begrijpt wel dat dit veel tijd in beslag neemt voor uw H&R team. Wat als dit allemaal automatisch zou gaan? U voert een begin datum in voor een vacature, en een sluit datum. Mail reacties gaan automatisch, zowel naar de sollicitant als naar de vacature beheerder. U kunt statistieken volgen die u belangrijk vind, bijvoorbeeld hoeveel mensen er met een HBO denk niveau hebben gereageerd. Dit en nog veel meer is wat ons vacature systeem voor u kan doen.

 

Lees verder

Online magazine Publin

Publin is onze grote trots. Het werkt doormiddel van de website 360 graden te verspreiden in pagina's. Op deze manier krijgen bezoekers een online magazine ervaring en kan u makkelijk uw content verdelen en per pagina duidelijk communiceren. Een ideal voorbeeld hiervan is om uw produkten en produckt catogorien op deze manier voor uw bezoekers te visualiseren inplaats van een pdf download optie.

 

Lees verder