support@cliqid.nl
morgen weer open vanaf 8.30 uur.

Grote bedrijven hebben vaak veel vacatures open staan. Achter deze vacatures zit een heel team van "Human & Resources" die de vacatures uit zet, door taloze cv's heen leest, sollicitatie gesprekken afneemt en dan ook nog de sollicitatie afrond. Dit en nog veel meer is wat ons vacature systeem voor u kan doen.

Voorbeeld van vacature systeem van Frion

 

werkzoekende, zoeken het meest online naar banen

Mensen die een baan zoeken doen dit het meest online. Dit maakt het werkproces om vacatures heen vaak tijd consumerend en een energie vol proces. Ons vacature systeem is de perfecte oplossing als u hiermee worstelt. Het kan op elk bestaand platvorm toegevoegd worden en is ideaal wanneer u vacatures beheert over meerdere locaties.

Een simpel en makkelijk te beheren portaal

Makkelijk te beheren aan de achterkant. Sollicitaties op vacatures krijgen automatisch een reactie terug, belangrijke statistieken kunnen bijgehouden worden en wanneer de vacature datum verstrijkt, verdwijnt de vacature automatisch van de website. Dit en nog veel meer is de kracht van ons vacature systeem

Informatie van sollicitanten die er toe doet

Motivatie brieven, cv's, opleidingsniveaus, leeftijd en nog veel meer gegevens onthoud niemand van 30 of meer sollicitanten. Daarom geeft ons vacature systeem een helder en overzichtelijk beeld van alle sollicitanten die simpelweg gefilterd kan worden met één klik.